Читај ми

РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА СТАНОВАЊА ПОРОДИЦАМА ИЗБЕГЛИХ ЛИЦА

Комисија за избор корисника помоћи за побољшање услова становања породицама избеглих лица расписала је Јавни позив породицама избеглих лица које имају пребивалиште/боравиште на територији Града Новог Сада, које поседују стамбени објекат на територији Града Новог Сада, а неопходна им је помоћ за побољшање услова становања набавком грађевинског материјала.

Јавни позив је истакнут на огласним таблама свих месних заједница Града Новог Сада и  Одсека за избегла, прогнана и расељена лица Градске управе за социјалну и дечију заштиту, а отворен  је  од 6. децембра  2012. године до 11. јануара 2013. године. Вредност пакета грађевинског материјала износи минимално 150.000,00 динара, а максимално 440.000,00 динара.

Средства су обезбедили Комесаријат за избеглице Републике Србије и Град Нови Сад. Сви заинтересовани могу у наведеном периоду да преузму неопходну конкурсну документацију у просторијама Одсека за избегла, прогнана и расељена лица Управе за социјалну и дечију заштиту Града Новог Сада, у Улици  Краља Александра бр. 14, радним данима од 7.30 до 15.30 часова.

Нови Сад,  5. децембар 2012. године