Читај ми

РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ САОБРАЋАЈНИЦА

У оквиру радова на редовном одржавању путне инфраструктуре, од сутра, 8. марта 2023. године, почињу радови на поправци коловоза у Дунавској улици, који ће узроковати потпуну обуставу саобраћаја на деоници од Улице Жарка Васиљевића до Кеја. Према планираној динамици, радови ће трајати до недеље, 12. марта 2023. године.

Радови се изводе и на Булевару Слободана Јовановића, на деоници од раскрснице Булевар Јована Дучића-Радомира Раше Радујкова до Булевара војводе Степе, а завршетак се, у зависности од временских услова, очекује до понедељка.

Према планираној динамици, у понедељак, 13. марта, почеће радови на поправци коловоза у Улици Илије Вучетића.

У Ветернику су нови асфалтни коловоз добиле улице Зоје Миросављевић, Косова и Јелене Кон, а од сутра ће се радови изводити у Улици Светих Архангела.

Радови су у току и у Футогу. Урађена је Улица Наде Димић, а у Раковачкој улици, која је претходно била планирана, радови се неће изводити због нерешеног проблема са одводњавањем. Поправка коловоза обавља се и у Ратарској улици, као и на раскрсници улица Душана Кошутића и Бранка Радичевића.

Подсећамо грађане да је услед извођења инвестиционих радова затворена коловозна трака на непарној страни  Булевара цара Лазара (од ТЦ „Променада“ до Фрушкогорске улице), као и део Улице Краљевића Марка (од стамбеног комплекса „Краљев парк“ до Булевара краља Петра I).

Моле се сви учесници у саобраћају да имају стрпљења и поштују постављену саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова, као и да користе алтернативне правце.

Нови Сад, 7. март 2023. године