Читај ми

РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ КРУЖНЕ РАСКРСНИЦЕ

У оквиру изградње кружне раскрснице, на непарној страни Булевара цара Лазара изводе се радови на изградњи саобраћајних површина, јавног осветљења и атмосферске канализације.

У току је рушење постојећих асфалтних површина, машински ископ, израда насипа од песка, подлоге од камена на паркинзима и сливника за одвођење атмосферских вода.

На истој деоници обављају се и радови на измештању подземног кабела за фабрику воде, као и реконструкција канализационе мреже која се реализује у оквиру пројекта „Чиста Србија“.

За потребе извођења наведених радова затворена је коловозна трака у смеру ка кеју, од ТЦ „Променада“ до Фрушкогорске улице, док се саобраћај одвија двосмерно на супротној траци. 

Са Булевара цара Лазара није могућ приступ Фрушкогорској улици, док се у овој улици (у смеру ка Булевару цара Лазара) саобраћај несметано одвија.

Апелујемо на грађане да, док је на снази привремена измена режима саобраћаја на Булевару цара Лазара, избегавају ову саобраћајницу и за приступ Лиману 1 и 2 користе правац преко Булевара деспота Стефана.

Нови Сад, 6. март 2023. године