Читај ми

ПРИВРЕМЕНА ЗАБРАНА ОДВИЈАЊА САОБРАЋАЈА ЗБОГ ОДРЖАВАЊА КОНЦЕРТА КЛАСИЧНЕ МУЗИКЕ „КОРЗО“

У оквиру Калеидоскопа културе, Фондација „Нови Сад – Европска престоница културе“, реализује концерт класичне музике „Корзо“, 7. септембра 2023. године са почетком у 20.23 часа.

Због одржавања манифестације одређује се привремена забрана одвијања саобраћаја на Булевара Михајла Пупина, у делу од Улице Жарка Зрењанина до раскрснице са улицама Пионирском и Јована Ђорђевића, у Новом Саду, као и забрана паркирања и одвијања саораћаја на режијској саобраћајници на Булевару Михајла Пупина, од Пионирске улице према улици Игњата Павласа, у Новом Саду, због одржавања концерта класичне музике „КОРЗО“. Привремена измена режима саобраћаја на Булевару Михајла Пупина важи у периоду од 5. септембра 2023. године од 07:00 часова до 9. септембра 2023. године до 18:00 часова.

Такође, одређује се забрана одвијања саобраћаја и паркирања на блоковкој саобраћајници на Булевару деспота Стефана, која се налази између студенског дома “Живојин Ћулум“ и  зграде Креативног дистрикта, у Новом Саду. Привремена измена режима саобраћаја на блоковској саобраћајници на Булевару деспота Стефана важи у периоду од 7. септембра 2023. године од 12:00 часова до 11. септембра 2023. године.

За време одржавања манифестације на Булевару Михајла Пупина, привремено се мењају трасе аутобуских линија, и то:
ЛИНИЈА БРОЈ 3 : Смер са Детелинаре: Од раскрснице Јеврејске и Успенске улице аутобуси скрећу десно у Јеврејску улицу, затим лево на Булевар ослобођења, лево у Улицу Максима Горког, лево Кеј жртава рације, лево на Трг Незнаног јунака до Варадинског моста и даље настављају редовном трасом кретања (преко Варадинског моста).
Смер из Петроварадина: Аутобуси са Варадинског моста скрећу десно на Трг Незнаног јунака, десно на Београдски кеј, право Кејом жртава рације, затим десно у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења, десно у Јеврејску улицу, лево у Успенску улицу и даље настављају редовном трасом кретања.
ЛИНИЈА БРОЈ 3а: Смер са Железничке станице: Од раскрснице Булевара ослобођења и Јеврејске улице аутобуси саобраћају право Булеваром ослобођења, лево у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације, лево на Трг Незнаног јунака до Варадинског моста и даље настављају редовном трасом кретања (преко Варадинског моста).
Смер из Петроварадина: Аутобуси са Варадинског моста скрећу десно на Трг Незнаног јунака, десно на Београдски кеј, право Кејом жртава рације, затим десно у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења до раскрснице са Јеврејском улицом и даље настављају редовном трасом кретања.
ЛИНИЈА БРОЈ 6: Смер са Адица: Од раскрснице Футошке улице и Булевара ослобођења аутобуси саобраћају десно на Булевар ослобођења, лево у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације до Београдског кеја и даље настављају редовном трасом кретања.
Смер са Подбаре: Аутобуси са Београдског кеја настављају право Кејом жртава рације, затим десно у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења, лево у Футошку улицу и даље настављају редовном трасом кретања.
ЛИНИЈЕ БРОЈ 9 И 9А: Смер из Петроварадина: Аутобуси са Варадинског моста скрећу десно на Трг Незнаног јунака, десно на Београдски кеј, право Кејом жртава рације, десно Булеваром цара Лазара до раскрснице са Стражиловском улицом и даље настављају редовном трасом кретања.
Смер са Новог насеља: Од раскрснице Булевара цара Лазара и Стражиловске улице аутобуси настављају право Булеваром цара Лазара, лево на Кеј жртава рације, лево на Трг Незнаног јунака до Булевара Михајла Пупина и даље настављају редовном трасом кретања (преко Варадинског моста).
ЛИНИЈЕ БРОЈ 60, 61, 62, 63, 64 и 69: Смер из Новог Сада: Од раскрснице Максима Горког и Стражиловске улице аутобуси саобраћају право Улицом Максима Горког, лево Кеј жртава рације, лево на Трг Незнаног јунака до Варадинског моста и даље настављају редовном трасом кретања (преко Варадинског моста).
Смер из Петроварадина: Аутобуси са Варадинског моста скрећу десно на Трг Незнаног јунака, десно на Београдски кеј, право Кејом жртава рације, затим десно у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења и даље настављају редовном трасом кретања.

Нови Сад, 31. август 2023. године