Читај ми

ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ЗБОГ ИЗГРАДЊЕ СЕМАФОРА НА РАСКРСНИЦИ УЛИЦА ТЕМЕРИНСКЕ, БРАНКА РАДИЧЕВИЋА И ЈУГ БОГДАНА У НОВОМ САДУ

Од понедељка, 29. маја, због радова на изградњи семафора и уређењу саобраћајних површина на раскрсници улица Темеринске, Бранка Радичевића и Југ Богдана у Новом Саду, биће затворене две саобраћајне траке у Темеринској улици у зони раскрснице са Улицом Југ Богдана и саобраћај ће се преусмеравати на преостале две саобраћајне траке. Такође, биће потпуно обустављен саобраћај у делу Улице Југ Богдана, на прилазу раскрсници, док ће остатак Улице Југ Богдана, која је иначе једносмерна улица, у току трајања радова бити двосмерна.

Поред постављања светлосне сигнализације, пројекат подразумева и потребне радове на саобраћајним површинама, електроенергетским инсталацијама и обележавању саобраћајне сигнализације.

Наглашавамо да ће се за време извођења радова саобраћај преусмеравати фазно, уз ограничење брзине на 30km/h, о чему ће јавност бити благовремено обавештена.

Апелује се на све учеснике у саобраћају да имају стрпљења и разумевања, те да посебну пажњу обрате на саобраћајну сигнализацију.

Нови Сад, 26. мај 2023. године