Читај ми

ПРИЈЕМ ЗА ЈУНИОРЕ КОШАРКАШКОГ КЛУБА НОВИ САД

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић примио је јуниоре кошаркашког клуба Нови Сад који су освојили трофеј намењен прваку прве сезоне јединствене јуниорске лиге Србије.

- Кошарка је спорт који је дуго у нашој земљи био у затишју и изузетно ми је драго што је Нови Сад доказао да се у овом граду озбиљно ради и да има наде за поновни успон на светски врх – истакао је градоначелник Павличић

Кошаркаши Новог Сада у војвођанском дербију, савладали су Хемофарм Штаду (68:63), екипу која је лигашки део завршила на првом месту и која је, као домаћин турнира, словила за главног фаворита.

Капитен јуниорског кошаркашког клуба Нови Сад Богић Вујошевић рекао је да је овај резултат круна напорног и свакодневног рада и тренирања.
- Ми смо и више него задовољни овим резултатом и наставићемо да тренирамо и да се боримо за наш град и клуб – додао је капитен Вујошевић и изразио велико задовољство пријемом код градоначелника.

Новосађани су овим трофејом оправдали натпис на црним мајицама које су носили на утакмицама са ликом трагично преминулог кошаркаша Немање Грозданића, на којима је писало да је сваки постигнут кош посвећен њему.

Нови Сад, 1. јун 2010. године