Читај ми

ПРИЈЕМ ЗА ЧЛАНОВЕ ДРУШТВА ПРИЈАТЕЉСТВА НОРИЧ/НОРФЛОК-НОВИ САД

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић, заменик градоначелника др Саша Игић и чланови Градског већа Александар Кравић и Јелена Aтанацковић Јеличић примили су данас у Свечаној сали Градске куће групу чланова Друштва пријатељства Норич/Норфлок-Нови Сад коју су предводили почасни грађани Новог Сада Питер и Дајана Бекли и председник Друштва пријатељства Даглас Андервуд.

Друштво пријатељства већ годинама доприноси добрим односима и културној размени између побратимских градова Новог Сада и Норича а најинтензивнију сарадњу остварили су са Црвеним крстом града Новог Сада, школом Милан Петровић и Ватрогасном бригадом за које су у више наврата прикупљали донације.

Градоначелник Игор Павличић захвалио се гостима из Норича на бројним хуманитарним акцијама које су организовали за установе и организације Новог Сада као и на активностима које предузимају у циљу јачања веза између два града. Изразивши уверење да ће сарадња у будућности бити још боља и делотворнија градоначелник им је пожелео пријатан боравак у Новом Саду.

Нови Сад, 1. јун, 2010. године