Читај ми

ПРИЈЕМ У ЧАСТ УЧЕНИКА ГЕНЕРАЦИЈЕ

Градоначелник Игор Павличић био је домаћин пријема у Свечаној сали Градске куће који Град Нови Сад традиционално организује у част ученика генерације новосадских основних и средњих школа.

- Велико ми је задовољство што први радни дан у новом мандату започињем са пријемом ђака генерације основних и средњих школа. Организовање пријема за најбоље новосадске ђаке постало је традиција и ми ћемо наставити да сваке године окупљамо ђаке на које смо веома поносни, јер су они наша будућност и најбоље што Град Нови Сад има. Ово је прилика да захвалимо њиховим родитељима и наставницима који су уложили пуно труда, васпитања, рада и жеље да направе од њих праве људе. Надам се да ће управо они у будућности преузети најодговорнија места у нашој држави како бисмо били боље и срећније друштво – рекао је градоначелник Игор Павличић.

Укупно 77 ученика и ученица новосадских основних и средњих школа добило је мајице са грбом града и слоганом "Понос града Новог Сада", а након пријема ученици су појединачно фотографисани за пано који прави Град Нови Сад и који ће бити изложен у центру града.

Нови Сад, 2. јул 2012. године