Читај ми

ПОТПУНО НОВА УСЛУГА – МОГУЋНОСТ ПРЕУЗИМАЊА РЕШЕЊА О ПОРЕЗУ НА ИМОВИНУ У ЈП „ПОШТА СРБИЈЕ“

Након што је Градска пореска управа Града Новог Сада окончала слање и достављање решења донетих у масовном обрачуну пореза на имовину физичких лица за 2022. годину, увела је и потпуно нову услугу. Наиме, од данас свако физичко лице које је порески обвезник може, уз важећу личну карту, преузети копију Решења о утврђеном порезу на имовину на свим шалтерима ЈП „Пошта Србије“ у Новом Саду.

- Поред свих видова комуникације и већ доступних шалтер сала Пореске управе, грађани ће моћи да преузму своје Решење у свим радним јединицама ЈП „Пошта Србије“ на територији града, али и насељених места која припадају Граду Новом Саду. Поред тога што су пореским обвезницима  уручена решења путем поште или е-сандучета у електронском формату, укупно за њих 51.235, створена је могућност да копије Решења обвезници преузму и у радним јединицама ЈП „Пошта Србије“ – рекла је чланица Градског већа за буџет, финансије и инвестиције Адријана Месаровић.

Градска пореска управа Града Новог Сада у континуитету ради на унапређењу комуникације и рада са грађанима и подсећа их на то да поред ове нове услуге, Решење о порезу на имовину могу преузети и на већ доступним, познатим адресама шалтер сала Управе које се налазе у Улици Војвођанских бригада број 24-26, на шалтер месту Градске пореске управе у просторијама ЈКП "Информатика" на Булевару Слободана Јовановића бр. 15, као и на инфо пулту у оквиру ТЦ „Променада“.

Нови Сад, 27. јул 2022. године