Читај ми

ПОТПИСАН УГОВОР ИЗМЕЂУ ЈКП „ИНФОРМАТИКА“ И ОСИГУРАВАЈУЋЕ КУЋЕ „ДДОР НОВИ САД“

Градоначлник Новог Сада Милош Вучевић присуствоваo je потписивању уговора између ЈКП „Информатика“ и осигуравајуће куће „ДДОР Нови Сад“. Поред градоначелника говорници на конференцији за новинаре тим поводом били су в.д. директора ЈКП „Информатика“ Нови Сад  Дејан Челар, генерални директор „ДДОР Нови Сад“ Кристијан Ото Ној и саветник градоначелника Мирослав Паровић.

- Град Нови Сад апсолутно подржава ЈКП Информатика у побољшању квалитета услуга грађанима Новог Сада. Неки од услова за побољшање услуга су конкурентност, боља понуда, економкси оправданије цене услуга, а изнад свега тога је слобода избора суграђана у улажењу у облигационе односе са неком од осигуравајућих кућа. Водила се медијска хајка у претходном периоду, што није добро, најпре због великих компанија које послују у Новом Саду и Србији. Одговорност на свима нама је да проценимо да ли на тај начин шаљемо добар сигнал компанијама које овде послују, или зарад дневно политичких поена стварамо неподобну слику о нама. У овом случају најважније је да ће сваки Новосађанин бирати да ли ће се осигурати и код код кога ће се осигурати - нагласио је градоначелник Милош Вучевић.

Како је изјавио в.д. директора ЈКП „Информатика“  Дејан Челар то предузеће дужно је да обезбеди најкавлитетније усклуге грађанима. Када је реч о осигуравајућим кућама, како је истакао, увођењем нових осигуравача намера је да се подстакне равноправна тржишна утакмица.

Нови Сад, 29. јануар 2013. године