Читај ми

ПОСЕТА ЗАМЕНИКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА КАЋУ

Заменик градоначелника Новог Сада др Саша Игић, у пратњи директора ЈКП "Чистоћа" Далибора Новаковића, директора Туристичке организације Новог Сада Драгане Ћираковић и представника ДОО "Електровојводина" Драгана Бабића посетио је Месну заједницу Каћ како би се упознао са актуелним проблемима и потенцијалима за развој тог насеља.

У друштву представника МЗ Каћ, која броји око 15 000 становника, заменик градоначелника Игић обишао је потез "Сигет" који је предвиђен за електрификацију, ОШ "Ђура Јакшић", КУД "Свети Сава", православну цркву у Каћу, као и једно пољопривредно газдинство.

- Драго нам је што је постигнут договор за електрификацију насеља Сигет. Релизацијом инвестиције, која је вредна 7,7 милиона динара, биће изграђене две трафостанице од којих ће једна струјом напајати домаћинства, а друга пречистач отпадних вода. Град Нови Сад, заједно са представницима Савета Месне заједнице Каћ, наставиће да доприноси побољшању услова живота мештана једног од највећих приградских насеља - изјавио је др Саша Игић.

Нови Сад, 9. децембар 2009. године