Читај ми

ПОСЕТА МИНИСТАРКЕ ОМЛАДИНЕ И СПОРТА НОВОМ САДУ

Министарка омладине и спорта Снежана Самарџић Марковић започела је своју посету Новом Саду састанком са замеником градоначелника Новог Сада Зораном Мандићем у Градској кући. Састанку на којем је разговарано о сарадњи Министарстава, Покрајине и Града присуствовали су и покрајински секретар за локалну самоуправу и међуопштинску сарадњу Томислав Стантић, помоћник министра за омладину и спорт Загорка Петровић Златановић и директор ЈКП Чистоћа Далибор Новаковић.

Након састанка, министарка и заменик градоначелника обишли су стрељачки клуб Стрељачка дружина Нови Сад 1790. у ЈП СПЦ Војводина, који је у јулу ове године обележио 220 година од оснивања.

- Министарство омладине и спорта континуирано помаже развоју спорта у Новом Саду. Посебно обраћамо пажњу на неправедно запостављене спортове којима је помоћ неопходна, а који својим резултатима редовно показују да у њих треба улагати. Овде смо да поручимо новосадском стрељачком клубу да наставе да нижу успехе, а да ћемо се ми борити за обезбеђивање услова за несметано бављење овим спортом.- рекла је министарка Самарџић Марковић.

Заменик градоначелника Новог Сада мр Зоран Мандић рекао је да се у Новом Саду очекују знатна улагања у пројекте који се тичу спорта и спортске инфраструктуре, а у сарадњи са Покрајином и Министраством који имају слуха за проблеме Града на том пољу.

Нови Сад, 12. новембар 2010. године