Читај ми

ПОДРШКА АКЦИЈИ „ВЕЛИКО ПРОЛЕЋНО СПРЕМАЊЕ НОВОГ САДА“

Члан Градског већа за образовање Милан Ђукић пружио је подршку ученицима из Средње пословно менаџерске школе и Средње информатичке школе који су се одазвали акцији „Велико пролећно спремање Новог Сада“ и тим поводом у сарадњи са ЈКП Чистоћа организовали чишћење улица у околини својих објеката.

-Велико ми је задовољство што су се на позив градоначелника Новосађани одазвали у тако кратком року и што су ученици одлучили да се сопственим ангажовањем кроз конкретну акцију боре за здравију и чистију околину. Они су дали пример како се треба старати о својој околини и показали изражену еколошку свест којом ће кроз реализовање еколошких акција и у будућности допринети лепшем, чистијем и здравијем Новом Саду. – изјавио је Милан Ђукић.

Акција „Велико пролећно спремање Новог Сада“ која обједињује активности свих градских управа, јавних и јавних комуналних предузећа, институција и установа чији је оснивач Град, као и невладиних организација, подстиче и активно учешће грађана који су добродошли да упућују своје предлоге којима би се допринело уређењу, озелењавању и укупном улепшавању града.

Нови Сад, 23. април 2010. године