Читај ми

ПОДЕЉЕНИ НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ДЕЦИ КОРИСНИКА НАРОДНЕ КУХИЊЕ

Члан Градског већа за социјалну и дечју заштиту и бригу о породици и деци Тихомир Николић посетио је објекат Народне кухиње у Футошкој улици и том приликом поделио новогодишње пакетиће деци корисника Народне кухиње.

- Традиционално, и ове године у оквиру акције „Један пакетић - много љубави“  Градска управа за социјалну и дечију заштиту је обезбедила пакетиће за децу корисника Народне кухиње. Град Нови Сад води одговорну социјалну политику и из буџета издваја средства за бројне програме социјалне заштите који имају за циљ ублажавање сиромаштва- рекао је Тихомир Николић и додао да је у објектима Народне кухиње подељено укупно 150 новогодишњих пакетића.

Секретар Црвеног крста Драган Лазић је рекао да акција „Један пакетић-много љубави“ траје дуги низ година с циљем да се помогне социјално угроженим категоријама становнишва.

-Овом акцијом настојимо да нашим најмлађим суграђанима улепшамо предстојеће празнике. У томе успевамо захваљујући континуираној подршци Градске управе за социјалну и дечју заштиту као и многобројним донаторима који на овај начин показују своју племенитост, солидарност и хуманост- рекао је Драган Лазић.

Нови Сад, 28. децембар 2016. године