Читај ми

ПОБЕДОМ СРБИЈЕ ЗАВРШЕН МЕЂУНАРОДНИ КОШАРКАШКИ ТУРНИР ЗА ЈУНИОРЕ

Заменик градоначелника Новог Сада доц. др Синиша Севић присуствовао је утакмици између кошаркашких јуниорских репрезентација Србије и Турске у Спортском центру "Слана бара". Утакмица је одржана у оквиру Међународног турнира за јуниоре који организује Кошаркашки савез Србије.

- Драго ми је што се овај турнир по први одржава у Новом Саду и што је наш град домаћин младим спортистима из Грчке, Турске, Украјине и Србије који су будућност наше кошарке - изјавио је доц. др Синиша Севић и додао да Град Нови Сад ради на стварању и побољшању услова за бављење спортом и рекреацијом и тако доприноси популаризацији спорта, здравом животу и враћању правих вредности у друштво.

Након утакмице Заменик градоначелника Новог Сада доц. др Синиша Севић доделио је пехаре четвртопласираној екипи Грчке, екипи Украјне која је освојила треће место, другопласираној екипи Турске, као и екипи Србије која је победом у јучерашњој утакмици обезбедила прво место. Међународни турнир за јуниоре је био последња провера кошаркаша пред почетак Европског првенства које се од 9 -19. августа одржава у Литванији и Летонији.

Нови Сад, 30. јул 2012. године