Читај ми

ОТВОРЕНА ПОШТА 21137 НА НОВОМ НАСЕЉУ

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић и генерални директор ЈП ПТТ саобраћаја „Србија“ Горан Ћирић свечано су отворили пошту 21137 у улици Стојана Новаковића 4 на Новом насељу.

- Нова пошта много ће значити становницима овог дела града, који ће неће морати да иду у центар, већ ће своје послове моћи да реализују у близини места становања. Наш циљ је да максимално изађемо у сусрет свим Новосађанима и олакшамо им свакодневни, живот, у том смислу и ствари које се на први поглед чине малим могу много да помогну- истакао је градоначелник Павличић.

Генерални директор ЈП ПТТ саобраћаја „Србија“ Горан Ћирић рекао је да на овај начин то предузеће жели да се приближи корисницима – како препознавањем њихових потреба, унапређењем квалитета постојећих и увођењем нових услуга, тако и постизањем веће доступности поштанских услуга у погледу локације.

Тридесеттрећа по реду пошта у Новом Саду поред шалтерских послова вршиће и испоруку пошиљака за примаоце из овог дела града, који су до сада по пошиљке за које им је остављен извештај долазили у Главну пошту, а правна лица ће у њој моћи да преузимају пошиљке путем поштанских преградака. Такође, пошта је доставна, што значи да ће 23 поштара који су до сада на своје рејоне на Новом насељу и Детелинари кретали из центра града, сада бити лоцирани у овој пошти, у близини корисника. Радно време поште биће од 08:00 до 19:00 часова (од понедељка до петка) и од 08:00 до 13:00 сати суботом.

Нови Сад, 1. март 2010. године