Читај ми

ОТВОРЕН ТРЖНИ ЦЕНТАР БИГ У НОВОМ САДУ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и директор компаније Биг Си Србија Роберт Јахав пресекли су врпцу и свечано отворили тржни центар израелске компаније Биг Си Србија, а  у присуству министра за регионални развој и локалну самоуправу Републике Србије Игора Мировића, aмбасадора Израела у Републици Србији Њ.Е. Јосефа Левија и директора и власника компаније Биг Си Ејтана Барза.
- Честитам  компанији Биг Си на отвореном тржном центру, а оно што је веома битно за Град је да су сви рокови испоштовани и што је запослење у овом тржном центру нашло хиљаду наших суграђана. Посебно ме је обрадовала најава господина Роберта Јахава да они неће овде стати са инвестицијама и да ће наставити са улагањем у непосредном окружењу овог модерног тржног центра - рекао је градоначелник Милош Вучевић и пожелео компанији успешан рад у Новом Саду и Србији.
Министар за регионални развој и локалну самоуправу Републике Србије Игор Мировић захвалио се компанији Биг Си и Граду Новом Саду, јер су заједнички испланирали и у року реализовали овај велики пројекат који ће бити снажан допринос трговачкој привреди Града Новог Сада, Војводине и читаве наше државе.
Амбасадор Израела у Републици Србији  Њ.Е. Јосеф Леви је истакао да Нови Сад и Србија заиста заслужују овај модеран тржни центар са домаћим и светским брендовима, укупне величине 40.000 квадратних метара у који је инвестирано преко 50 милиона евра, а што је најважније који ће запошљавати хиљаду људи.
Директор компаније Биг Си Србија Роберт Јахав се захвалио градоначелнику Новог Сада и свима онима који су учествовали у изградњи највећег тржног центра у Новом Саду и Војводини, и додао да је ово велики успех за његову компанију и да ће наставити са улагањем и активностима у Новом Саду.
Са укупним капацитетом од 40.000 квадратних метара, овај модерни тржни центар биће главна дестинација у Новом Саду и Војводини за све оне којима је потребна најбоља куповина и место за добар провод.

Нови Сад, 7. новембар 2013. године