Читај ми

ОТВОРЕН НОВИ ПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ „UNIVEREXPORTA“ НА СПЕНСУ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић заједно са председницом „Grupe Univerexport“ Весном Вучуревић свечано је отворио нови продајни објекат једног од водећих домаћих трговинских ланаца „Univerexport“ на Спенсу, чијим је отварањем Град Нови Сад добио инвестицију вредну 1,5 милиона евра, а 50 новозапослених сигурно радно место.

- Велико ми је задовољство што данас имамо прилику да присуствујемо завршетку једног великог пословног подухвата којим добијамо нови продајни објекат „Univerexportа“ на Спенсу. Та сарадња доноси унапређење и корист за обе стране, па је тако овим потезом „Univerexport“ отворио нова врата за своје потрошаче и закорачио ка проширењу продајне мреже, а ЈП СПЦ „Војводина“ утиче на привлачење нових закупаца због повећања фреквентности и циркулације људи кроз Спенс који ће куповати у овом објекту. Не само да је овај пројекат битан за Спенс, јер системски решава део проблема у функционисању предузећа ревитализовањем јужног крила, већ чак 50 Новосађана добија сигурно радно место са са свим припадајућим социјалним и здравственим бенефицијама – рекао је градоначелник и додао да га радује нова пословна политика и визија развоја руководства ЈП СПЦ „Војводина“ које је на правом путу да том објекту врати стари сјај и намену.

Председница „Grupe Univerexport“ Весна Вучуревић истакла је да је тај значајан пословни корак  резлтат одличне сарадње са Градом и руководством Спенса и да је то 40. објекат „Univerexportа“ у граду. Она је нагласила да та компанија већ 24 године успешно послује и да је спремна на долазак страних ланаца и мултинационалних компанија, јер јасна пословна политика и стратешки осмишљена улагања чине „Univerexport“ високо конкурентним. Директор ЈП СПЦ „Војводина“ Жарко Мићин рекао је да ће Спенс поново постати омиљено место окупљања свих генерација Новосађана, и да се на томе предано ради планираним улагањима и инвестирањем. Он је најавио да се инвестициони циклус наставља, те да ће након отварања овог продајног објекта  „Univerexportа“ уследити и отварање новог објекта ланца дрогерија DM, уградња нових покретних степеница и улагање у енергетску ефикасност објекта, чиме ће се привући већи број како потрошача, тако и закупаца.

У савремено опремљеном објекту у јужном крилу Спенса, код службеног улаза бр. 4, на преко 1500м2 продајне површине потрошачи ће бити услуживани свакодневно од 7 до 22 часа. Купце очекује преко 10 000 артикала из категорије прехране и непрехране.Савремено опремљен објекат у понуди ће, у оквиру широког асортимана, имати и гастро одељење, увек свеже воће и поврће, базене са живом пастрмком, одељења са здравом и органском храном, а богату понуду пратиће велики број снижења и посебних понуда за потрошаче.

Нови Сад, 14. март 2014. године