Читај ми

ОТВОРЕН ФЕСТИВАЛ СПОРТА "GYM FEST"

Члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Сивлар отвориo je Фестивал спорта "Gym Fest", који се одржава у оквиру 45. Међународног сајма "Лорист" од 25 -30. септембра на Новосадском сајму.

-Подстицање деце, да се у што већем броју баве спортом је веома важно и представља један од приоритетних задатака Градске управе за спорт и омладину. Град Нови Сад ће наставити да подржава овај фестивал и доприноси не само здравом животу већ и враћању правих вредности у друштво– изјавио је Предраг Сивлар и прогласио фестивал отвореним.

Фестивал спорта "Gym Fest" се ове године одржава 9. пут за редом у организацији Фитнес клуба "Fantasy" и Новосадског сајма са циљем да афирмише спорт међу младима и промовише рекреативне активности за одрасле.  У шест фестивалских дана публика ће бити у прилици да види приказе различитих врста плесова, посебан фитнес програм за децу, пилатес, различите борилачке вештине и да присуствује научно стручним предавањима лекара, професора и спортских радника. "Gym Fest" је најмасовнији фестивал спорта који окупља преко 1500 учесника из 38 клубова из Новог Сада.

Нови Сад, 25. септембар 2012. године