Читај ми

ОДРЖАНО РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ У РИТМИЧКОЈ ГИМНАСТИЦИ

Заменик градоначелника Новог Сада мр Зоран Мандић присуствовао је свечаном отварању републичког такмичења у ритмичкој гимнастици, које је одржано у Спортском центру "Слана бара". Такмичење је организовао Гимнастички савез Србије - Стручни одбор за ритмичку гимнастику, а намењено је гимнастичаркама рекреативног нивоа.

- Драго ми је што се ове године републичко такмичење у ритмичкој гимнастици по први пут одржава у Новом Саду и што је наш град домаћин младим гимнастичаркама, које велики труд, ентузијазам и пуно свог слободног времена улажу у овај спорт. Град Нови Сад ради на побољшању услова за бављење спортом и рекреацијом. Заједничким трудом доприносимо не само популаризацији ритмичке гимнастике, већ и и здравом животу и враћању правих вредности у наше друштво- изјавио је заменик градоначелника Новог Сада мр Зоран Мандић и пожелео гимнастичаркама пуно среће и успеха у такмичењу.

На такмичењу је учествовало 500 гимнастичарки предшколског и школског узраста из целе Србије, које су се такмичиле у групним кореографијама, са и без реквизита у пратњи музике.


Нови Сад, 27. новембар 2011. године