Читај ми

ОДРЖАНО ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО У ЛАТИНОАМЕРИЧКИМ И СТАНДАРДНИМ ПЛЕСОВИМА

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин присуствовао је отварању Државног првенства у латиноамеричким и стандардним плесовима које је одржано у Спортској хали у Футогу. На првенству које је организовао Плесни клуб „NEO-DANCE" из Новог Сада, учествовало је 50 парова из 24 плеснa клуба у Србији.

-Веома ми је драго што је Нови Сад домаћин овом првенству које окупља најбоље плесне парове из наше земље. Уверен сам да ће на данашњем такмичењу они дати све од себе, да ће пубилка уживати у врхунском плесу и да ће победу однети најбољи – изјавио је Огњен Цвјетићанин.

Програм је започео квалификацијама, а након свечаног дефилеа и отварања, уследило је финале у којем су наступили  најбољи плесни парови из целе Србије, у узрасним категоријама омладинци, старији омладинци и сениори.

У категорији омладинци, победили су Никола Поповић и Андреа Савановић, у категорији старији олимпијци Сава Андрић и Анастасија Пејовић, док су за најбоље сениоре проглашени Алекса Матовић и Јована Кленковски, сви из Београда.

Нови Сад, 30. септембар 2019. године