Читај ми

ОДРЖАНА ГОДИШЊА СВЕЧАНОСТ ОДБОЈКАШКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ

Последњег дана Новогодишњег фестивала одбојке, У Амфитеатру ЈП СПЦ „Војводина“ одржана је годишња свечаност Одбојкашког савеза Војводине, где је члану Градског већа за спорт и омладину Предрагу Свилару уручена захвалница за успешну сарадњу и значајан допринос у организовању овог Фестивала.

- Желео бих да се захвалим свима који су уложили пуно времена и енергије како би Новогодишњи фестивал одбојке био успешно реализован и који су допринели да велики број младих људи понесе лепе утиске из нашег града. Нови Сад је град омладине и одбојке и зато ће Управа за спорт и омладину наставити да подржава овај Фестивал, како би он постао традиционалан- истакао је Предраг Свилар.

На 3. Новогодишњем фестивалу одбојке надмећу се дечаци и девојчице у пионирској и кадетској конкуренцији из Србије, Хрватске, Мађарске, Словеније, Босне и Херцеговине, Италије,  Републике Чешке и Русије. Фестивал представља један од највећих одбојкашких турнира за млађе категорије на свету, на којем сваке године учествује преко 120 екипа из земље и света. Ове године турнир је окупио око 1800 учесника, а на 22 спортска терена одиграно је 400 утакмица. Организатори турнира су Одбојкашки савез Војводине и Одбојкашки савез Града Новог Сада

Нови Сад, 5. јануар 2012. године