Читај ми

ОДРЕЂЕНА ЛОКАЦИЈА ЗА ЕГЗИТ КАМП

У договору са Градском управом Новог Сада одређено је да ће локација овогодишњег ЕГЗИТ кампа бити код отворених базена СПЕНС-а. Таква одлука мотивисана је намером да бројни посетиоци Кампа више буду упућени на Град, што ће се позитивно одразити на малу привреду Новог Сада односно на буџет Новосађана.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић нагласио је да ће Град увек пружити неопходну подршку Фестивалу ЕГЗИТ јер је то манифестација од националног значаја, и корист коју од ЕГЗИТ-а имају Нови Сад и Србија је непроцењива.

- Реч је финансијској добробити за све привреднике који се баве услужном делатности, али и за стотине младих који буду ангажовани на различитим пословима током фестивала. ЕГЗИТ је много допринео позитивној промоцији нашег града и државе у свету, и довео на хиљаде посетилаца, али и дипломата и високих званичника бројних земаља у Нови Сад. Кроз разне конкурсе ЕГЗИТ мотивише младе да буду креативни, подстиче младе музичаре и омогућава им да се повежу са светом - истакао је градоначелник Милош Вучевић.

Капије овогодишњег кампа  ће бити отворене од 8. јула и дочекаће посетиоце из 60 различитих земаља света.

Као и сваке године, камп ће, поред тврђаве бити једно од најомиљенијих и најзабавнијих места у граду, са богатим музичким садржајима. Оно што је занимљиво је да ЕГЗИТ камп радо посећују и Новосађани, како би осетили необичну и енергичну атмосферу током фестивала.

Све додатне информације и детаље о ЕГЗИТ кампу сви заинтересовани моћи ће да пронађу на званичном сајту фестивала www.exitfest.org.

Нови Сад, 26. јун 2013. године