Читај ми

ОДМИЧУ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ КРУЖНЕ РАСКРСНИЦЕ

У тренутној фази радова на изградњи кружне раскрснице Булевара цара Лазара и Фрушкогорске улице, у току је израда коловозне конструкције у зони кружног тока и делу Фрушкогорске улице. У складу са повољним временским условима, за сутра је планирано постављање БНС (битумизираног носећег слоја) на овој деоници.

Истовремено се изводе и радови на пешачким и бициклистичким стазама, као и хумузирање будућих зелених површина. На предметном локалитету извођач ЕПС-а завршио је радове на измештању подземног напојног кабела за фабрику воде, што је био један од предуслова за радове на изградњи кружне раскрснице.

У градилишној зони и даље су присутни извођачи радова на реализацији пројекта „Чиста Србија“ који тренутно изводе радове на реконструкцији канализационе мреже на пешачкој стази на углу Булевара цара Лазара и Фрушкогорске улице.

До краја идуће недеље планиран је завршетак радова на коловозу, чиме ће се омогућити одвијање саобраћаја на деоници од ТЦ „Променада“ према кружном току. У даљој фази радова биће затворена Фрушкогорска улица према факултетима, док ће бити омогућен приступ овој улици са Булевара цара Лазара, о чему ће јавност бити благовремено обавештена.

Апелујемо на грађане да имају стрпљења и поштују саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова, а уколико је могуће, да избегавају овај путни правац. 

Нови Сад, 31. март 2023. године