Читај ми

ОЧИСТИМО НОВИ САД

Град Нови Сад се традиционално прикључује акцији „Велико спремање Србије“ коју у суботу, 9. јуна, у оквиру кампање „Очистимо Србију“, организује Министарство животне средине и просторног планирања. Ове године, посебан акценат у Новом Саду биће стављен на чишћење приобаља, приградских насеља и дечијих игралишта.

Позивају се грађани, као и предузећа, институције, здравствене установе, културне организације, школе, еколошка удружења и невладине организације да узму учешће у акцији „Велико спремање Србије“, и тиме допринесу очувању животне средине у Новом Саду.

У циљу постизања што бољих резултата, упућује се апел предузећима да у складу са својим могућностима, ставе на располагање машине, камионе и грађевинске машине погодне за уклањање дивљих депонија, као и остала средства која могу допринети успешној реализацији акције. Своје учешће могу пријавити ЈП Завод за изградњу града, Служби одржавања Нови Сад, телефонoм на број 488-9152.

Грађани који желе волонтерски да учествују у акцији, могу да се пријаве на сајту Министарства www.ocistimosrbiju.rs, или у својој Месној заједници.


Нови Сад, 4. јун 2012. године