Читај ми

ОБИЛАЗАК КАМПА ЗА ПОСЕТИОЦЕ ФЕСТИВАЛА „ЕXIT“

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић обишао је камп за посетиоце „ЕXIT“ фестивала „ЕXIT Village“ заједно са председником Владе АП Војводине др Бојаном Пајтићем, амбасадором Велике Британије Мајклом Девенпортом, конзулом амбасаде Аустралије у Србији Тодом Хепвортом и генералним менаџером „Еxит“ фестивала Бојаном Бошковићем.

- Велико ми је задовољство што могу да пожелим добродошлицу свим гостима „ЕXIT“ фестивала јер 50 одсто страних туриста који долазе у Град Нови Сад у току једне године, долазе управо у време овог фестивала – рекао је градоначелник Игор Павличић и изразио наду да ће и овом приликом Нови Сад бити добар домаћин свим гостима и да ће током четири фестивалска дана све проћи у најбољем реду.

Председник Владе АП Војводине др Бојан Пајтић рекао је да је „ЕXIT“ фестивал важан, јер доводи у Нови Сад хиљаде младих људи и чини веома много зa имиџ наше земље у свету. Амбасадор Велике Британије Мајкл Девенпорт је истакао одличну сарадњу са Градом Новим Садом и организаторима фестивала и додао да је веома позитивно то што ће Нови Сад још једном бити домаћин хиљадама грађана Велике Британије.

Рајко Божић се у име фестивала „ЕXIT“ захвалио Новосађанима што је уступљена градска плажа Штранд за смештај гостију фестивала и изразио задовољство што је Нови Сад домаћини уметницима и гостима из читавог света од данас па до 15. јула на Петроварадинској тврђави.

Нови Сад, 12. јул 2012. године