Читај ми

ОБАВЕШТЕЊЕ УПРАВЕ ЗА САОБРАЋАЈ ГРАЂАНИМА ТЕМЕРИНСКЕ УЛИЦЕ

Обавештавају се грађани чија је адреса пребивалишта или који обављају привредну или предузетничку делатност у делу Темеринске улице у Новом Саду у којој је привремено измењен режим саобраћаја због радова на изградњи железничке инфраструктуре, да могу да се обрате са захтевом за издавање Решења за пролаз моторних возила Управи за саобраћај и путеве, и то електронским путем на адресе radivoj.pavlov@uprava.novisad.rs или kristina.kapikul@uprava.novisad.rs

Градска управа за саобраћај и путеве ће истог дана на мејл адресу са које је примљен захтев, доставити решење о дозволи кретања у делу саобраћајнице у којој је привремено обустављен саобраћај. Такође, обавештавају се грађани чија адреса пребивалишта је у делу саобраћајнице у којој је привремено обустављен саобраћај, да је довољно да имају само легитимацију или документ на основу којег се може утврдити да је адреса становања у делу Темеринске улице која је тренутно затворена. 

Грађани се могу обратити и лично Градској управи за саобраћај и путеве, у Улици Жарка Зрењанина бр. 2, на другом спрату, канцеларија број 52.

У циљу спречавања ширења болести Ковид-19, позивају се грађани да у што већој мери користе електронски начин комуникације.

Нови Сад, 13. новембар 2020. године