Читај ми

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОЧЕТКУ РАДОВА

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у четвртак, 20. октобра 2022. године, почиње радове на изградњи вреловода од ТО „Север“ до Салајке, у улицама Бранка Радичевића и Ђорђа Зличића.

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, одређује се привремена измена режима саобраћаја у зони радова.

Радови ће се изводити у фазама и у првој фази вршиће се раскопавање коловоза у блоковском делу парне стране Кисачке улице, наспрам Булевара Јаше Томића и у Улици Бранка Радичевића, од Кисачке улице до Улице Ђорђа Зличића. За време трајања радова биће забрањен саобраћај у зони радова.

Планирани рок за завршетак радова је 15. децембар 2022. године, док ће о наредним фазама радова јавност благовремено бити обавештена.

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у четвртак, 20. октобра 2022. године, почиње радове на изградњи вреловодног прикључка за објекат у Радничкој улици број 2.
Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, одређује се привремена измена режима саобраћаја у зони радова.

За време трајања радова уводи се једносмеран режим саобраћаја у зони радова у Радничкој улици  у смеру ка Сутјеској улици и у Сутјеској улици у делу од Радничке улице до почетка паркиралишта.

Планирани рок за завршетак радова је 1. новембар 2022. године.

Наведени радови неће утицати на квалитет испоруке топлотне енергије током грејне сезоне.