Читај ми

НОВОСАДСКИ ГРАДОНАЧЕЛНИК ОДРЖАО САСТАНАК СА МИНИСТРОМ ПРАВДЕ И ДРЖАВНЕ УПРАВЕ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је министра правде и државне управе Николу Селаковића. Градоначелник Вучевић пожелео је министру срдачну добродшлицу и захвалио се на посети. На састанку је разговарано о зајендичким активностима локлане управе Новог Сада и тог министарства у важним управним пословима.

Такође наглашена је потреба системског приступа побољшању правосудног система као јединог начина за заштиту и остваривање права грађана. Градоначелник Вучевић и министар Селаковић сложили су се да је сарадња свих нивоа власти неопходна како би се унапредило стање у областима од виталног значаја за живот грађана.  Министар правде и државне управе Никола Селаковић напоменуо је да Нови Сад, као други по величини град у Србији и центар региона, има изузетно важну улогу у активностима на ставрању јаког, организованог и некорумпираног друштва.

- Град Нови Сад, у оквиру својих надлежности, даће пуну подршку државним органима у борби против корупције и организованог криминала – истакао је новосадски градоначелник Милош Вучевић додајући да је руководству свих јавних и јавнокомуналних предузећа у Новом Саду дат налог да изврше ревизију пословања, и да све што није било реализовано у складу са законом пријаве надлежним органима.

Нови Сад, 12. октобар 2012. године