Читај ми

НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ ЗА НОВИНАРЕ ОДРЖАН У ГРАДСКОЈ КУЋИ

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић заедно са члановима Градског већа организовао је Новогодишњи пријем за новинаре и том приликом уручио награде најбољим младим on line новинарима према оцени Новосадске новинарске школе.

- Желим да вам се захвалим што сте били вредни целе године и пратили између осталог и наш рад обавештавајући јавност о друштвено значајним темама. Моје дубоко уверење је да смо ми на истом задатку, а то је да свако са свог положаја допринесе квалитету живота грађана. Драго ми је што смо данас наградили најбоље међу младим новосадским новинарима, јер посао који ви обављате има изузетан значај за друштво и по много чему је сапецифичан и одговоран. И наредне године ћемо се потрудити да дајемо повода медијима да објављују више позитивних прича о великим инвестицијама, смањивању незапослености и подизању животног стандарда. – рекао је градоначелник Павличић и пожелео припадницима седме силе све најлепше у наредној години и још бољу сарадњу.

Председница управног одбора Новосадске новинарске школе Дубравка Валић Недељковић нагласила је да Годишња награда најбољем младом новинару представља подстицај за развој младог, новинарског кадра новосадских медија. Преко Градске управе за културу Град је финансијски подржао награду младом новинару, а ове године три првонаграђена млада on line новинара су Асја Францисти из редакције „Радио 021“, Ивана Купек из листа „Блиц“ и Немања Вуковић из редакције листа „Дневник“.

Нови Сад, 30. децембар 2010. године