Читај ми

НОВИ САД У ПРОЈЕКТУ ''ЛАВОВСКИ ПОДУХВАТ'' КОМПАНИЈЕ ''CARLSBERG SRBIJA''

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствоваo je представљању пројекта ''Лавовски подухват'' који почиње 1. септембра 2014. године, а у оквиру ког ће компанија ''Carlsberg Srbija'' реализовати по једну вредну донацију у Новом Саду, Зрењанину и Бачкој Паланци. Догађају су такође присуствовали генерални директор компаније ''Carlsberg Srbija'' Габор Бекефи, заменик градоначелника Зрењанина Саша Сантовац и председник општине Бачка Паланка Александар Ђедовац.

У сарадњи са представницима градова, у сваком граду одабрана су три пројекта која аплицирају за донацију. У Новом Саду у конукренцији су Опремање реконструисане стрељане Еђшег, Помоћ прихватилишту за животиње и Уређење новосадских паркова, Дунавског и Футошког.

- Велико ми је задовољство што учествујемо у акцији Лавовски подухват јер је од изузетне важности да успешне и велике компаније улажу у заједницу у којој послују. Наши суграђани изгласаће где ће бити уложена средства која се донирају, а сигуран сам да ћемо сви бити на добитку, будући да су сва три пројекта важна за наш град. Захваљујем се компанији ''Carlsberg Srbija'' што препознаје значај друштвене одговорности, и што ће допринети да наш град буде још лепши и бољи, и позивам Новосађане да учествују у овој акцији – истакао је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

- Наше Лав пиво део је свакодневног живота људи у Војводини. Уз њега људи проводе своје интимне тренутке са породицом и пријатељима. Људи воле Лав и зато мислимо да Лав треба да заједници пружи нешто више и узврати верност потрошачима, унапређујући град у коме живе. ''Лавовски подухват'' је наш начин да заједно са грађанима Новог Сада, Зрењанина и Бачке Паланке, донирамо по једну вредну ствар сваком од три - рекао је генерални директор компаније компаније ''Carlsberg Srbija'' Габор Бекефи.

Од 1. септембра, и у наредних месец дана, сви грађани, имаће прилику да на веб сајту Лав пива, www.lavpivo.rs, а у Бачкој Паланци и Зрењанину и путем слања смс поруке на број 1551, гласају за донацију коју желе да Лав дарује њиховом граду.

Нови Сад, 28. август 2014. године