Читај ми

УРЕЂЕНО ДВОРИШТЕ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић обишао је завршне радове уређивања дворишта Центра за социјални рад у делу где се налазе објекти Сигурне дечије куће.

- Многи су смањили буџет за социјалну заштиту, а ми смо га повећали и сваки дан све више улажемо у ову област јер се број корисника, због тешке економске ситуације, нажалост повећава из дана у дан. Вредност ове инвестиције је 5.353.128 динара и уређење овог простора ће највише значити најмлађима - истакао је градоначелник Новог Сада Игор Павличић

Радове на уређивању дворишта Центра за социјални рад заједно са градоначелником обишли су и директор Завода за изградњу града Борислав Новаковић и директор Центра за социјални рад Гојко Вујиновић.

- У току је наношење завршног слоја асфалта што представља последње радове на уређивању дворишта Центра за социјални рад у делу где се налазе објекти Сигурне дечије куће - истакао је директор Центра за Социјални рад Гојко Вујиновић и додао да ова инвестиција много значи сцим корисницима центра.

Радови на инвестиционом одржавању саобраћајних површина обухватили су поправку коловоза на површини од око 950м², поправку и санацију оштећених тротоара површине око 650м². Поред тога, решено је питање одвођења атмосферских вода изградњом нове атмосферске канализације и постављањем нових сливника. У плану је још замена дотрајалих клупа и постављање цветних жардињера.

Нови Сад, 30. јун 2011. године