Читај ми

ПОЧЕО 38. ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ФЕСТИВАЛ АЛТЕРНАТИВНОГ И НОВОГ ТЕАТРА - ИНФАНТ

Члан Градског већа за културу мр Андреј Бурсаћ поздравио је присутне на отварању 38. Интернационалног фестивала алтернативног и новог театра – ИНФАНТ који је свечано отворио редитељ Ненад Чолић, након чега су присутни уживали у представи Alfa boys Битеф театра.

- Драго ми је што у име града Новог Сада могу да вас поздравим и захвaлим што својом креативношћу оплемењујете програм овогодишњег Инфанта. Поред тога што унапређује позоришну уметност и даје јој једну нову димензију, Инфант повезује људе подсећајући нас на суштинске животне вредности - истакао је члан Градског већа за културу мр Андреј Бурсаћ и додао да је уверен да ће и ове године Новосађани и други посетиоци уживати у програмима фестивала интернационалног театра, а свим гостима пожелео је добро расположење и леп провод у нашем граду.

Интернационални фестивал алтернативног и новог театра - Инфант ће 38. пут бити одржан од 25.јуна до 3. јула у Новом Саду, а на њему ће учествовати више од двадесет представа из дванаест земаља. Поред представа биће приређене и изложбе, радионице, неколико презентација филмова о позоришним групама, као и округли столови. Програми ће се одвијати у просторима Културног центра, у Новосадском позоришту, Позоришту младих и Гимназији Лаза Костић.

Нови Сад, 25. јун 2011. године