Читај ми

ПИЈАЦА „МОЈ САЛАШ“

Члан Градског већа за привреду Марко Наранчић присуствовао је првој овогодишњој пијаци „Мој салаш“ на платоу испред СПЦ „Војводина“, која се традиционално одржава уз логистичку подршку Града Новог Сада, под слоганом „ ДОБРА ЗА ТЕБЕ, ДОБРА ЗА НОВИ САД – БИРАМО ОРГАНСКО, БИРАМО ДОБРО И ЗДРАВО“.
На пијаци се представило десет пољопривредних произвођача који су уз субвенцију Града започели органску пољопривредну производњу, а у оквиру Акционог плана развоја органске пољопривредне производње.

- Градска управа већ дуги низ година подржава „Мој салаш“ а први пут ове године излажу пољопривредници који су ушли у градски програм Акционог плана развоја органске пољопривредне производње. Драго ми што су излагачи успели данас да дођу и прокажу своје производе Новосађанима који имају развијену свест о огранској производњи. Ми јесмо лидер у земљи али циљ нам је да са овим програмом постанемо лидер и у региону, и да када се каже да је храна из Новог Сада да се зна да је то здрава храна – нагласио је Марко Наранчић.

Пијацу „Мој салаш“ грађани ће имати прилику да посете сваког четвртка, према следећем распореду: јун: 09, 16, 23, 30., јул: 07, 14., август: 11, 18, 25.,и септембар: 01, 08, 15, 22, 29.

Нови Сад, 2. јун 2011. године