Читај ми

OBELEŽAVANJE MEDJUNARODNOG DANA FIZIČKE AKTIVNOSTI

Subota, 10. maj 2014. godine
17.00 časova
Veslački klub Danubius, Sunčani kej br. 13
Novi Sad

Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar otvoriće manifestaciju povodom obeležavanja Međunarodnog dana fizičke aktivnosti, koju organizuje Fakultet za sport i turizam – TIMS.

Dan fizičke aktivnosti će biti posvećen sportu, vežbanju i promovisanju zdravog načina života. U saradnji sa prijateljima i partnerima napravljen je
program
za sve kategorije (od dečijeg uzrasta do osoba trećeg doba), a posebna pažnja posvećena je osmišljavanju programa za osobe sa invaliditetom.

U realizaciji programa učestvuju Fakultet za sport i turizam - TIMS, Veslački klub Danubius 1885, Fleks fitnes centar, Wellness hotel Park, Stonoteniski klub osoba sa invaliditetom SPIN, Aerobik klub Magic body, Core Factory, Total Hornet, Partizan 2, SKUD Železničar. Fitnes centar MissFit i Planinarsko društvo Železničar.

Takođe će biti organizovano besplatno merenje telesne mase, utvrđivanje procenta masnog tkiva i vode u organizmu, visceralne masti, metaboličke starosti - parametra koji uz bazalni metabolizam, koji takođe pokazuje vaga, ukazuje na nivo fizičke aktivnosti za sve posetioce događaja.Studenti Fakulteta za sport i turizam će biti volonteri na događaju.

Novi Sad, 9. maj 2014. godine