Читај ми

ЈГСП "НОВИ САД"- ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРИЈЕМУ ЗАХТЕВА ЗА ИЗДАВАЊЕ ПОКАЗНИХ КАРАТА ЗА ЂАКЕ И СТУДЕНТЕ

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава кориснике услуга да од понедељка, 22. августа 2011. године почиње пријем захтева за издавање показних карата за ђаке и студенте за школску 2011/2012. годину.

Пријем захтева биће организован на редовним терминалима ЈГСП-а: у киосцима у Шафариковој, киоску код Футошке пијаце и киосцима код Железничке станице у времену од 5.30-19.30, као и на продајним местима у Темерину и Беочину.

Почев од 29.08.2011.г. пријем захтева ће бити организован и преко 8 додатних продајних места: киосци на Бистрици, код Футошке пијаце и у Стражиловској од 5.30-19.30, киосци преко пута робне куће Базар, на платоу СПЕНС-а, на углу Максима Горког и Бул.ослобођења, код бивше Лутрије Војводине и на Лиману у времену од 10.00 до 17.00 часова.

Право на коришћење показних карата по овом основу припада редовним ђацима основних и средњих школа, као и студентима виших школа и факултета.
Цена израде показне карте остала је иста као и претходне године и износи 560,00 динара.
За израду показне карте потребно је:

1. Уредно попуњен захтев за издавање претплатне карте оверен од стране школе или факултета којим се потврђује да је корисник редован ученик,односно студент
2. Фотографија новијег датума (димензија као за личну карту, 30x25мм)
3. Лична карта или здравствена легитимација за основце и средњошколце, а индекс за студенте и фотокопија личне карте
4. Новац за израду показне карте (560,00 динара)

У погледу права на ове карте постоје извесна ограничења:
• да би ученик основне школе добио ову карту не може бити старији од 16 година
• да би ученик средње школе добио ову карту не може бити старији од 20 година
• да би студент факултета или више школе добио ову карту не може бити старији од 27 година

Захтеви за издавање претплатних карата за ђаке и студенте могу се бесплатно добити на свим киосцима ЈГСП-а или се могу преузети са интернет странице предузећа www.gspns.rs Показне карте се подижу два дана по предаји на истом киоску на основу идентификационог броја који се добија од благајника.

Напомена: Ученици и студенти којима је због неправилног коришћења одузета показна карта не могу израдити нову карту док претходно не измире дуг према ЈГСП “Нови Сад” настао по овом основу

ИЗРАДА КАРАТА ЗА ДЕЦУ ИЗ ПОРОДИЦА СА ТРОЈЕ
И ВИШЕ ДЕЦЕ ЗА ШКОЛСКУ 2011/2012.годину

ПОДНОСИЛАЦ ЗАХТЕВА КОЈИ СЕ НАЛАЗИ НА СПИСКУ (КОЈИ ОДРЕЂУЈЕ ГРАДСКА УПРАВА ЗА СОЦИЈАЛНУ И ДЕЧИЈУ ЗАШТИТУ) ОСОБА КОЈЕ ОСТВАРУЈУ ПРАВО НА БЕСПЛАТНУ КАРТУ И КОЈИ НИЈЕ СТАРИЈИ ОД 18 ГОДИНА, ПОТРЕБНО ЈЕ ДА ДОНЕСЕ:

ОВЕРЕН ЗАХТЕВ ЗА ИЗДАВАЊЕ ПРЕТПЛАТНЕ КАРТЕ КОЈИМ СЕ ПОТВРЂУЈЕ ДА ЈЕ РЕДОВАН УЧЕНИК ОСНОВНЕ, ОДНОСНО СРЕДЊЕ ШКОЛЕ,
ЛИЧНУ КАРТУ, РАСЕЉЕНИЧКУ ЛЕГИТИМАЦИЈУ ИЛИ ЗДРАВСТВЕНУ ЛЕГИТИМАЦИЈУ (НА УВИД РАДИ ИДЕНТИФИКАЦИЈЕ),
ФОТОГРАФИЈУ НОВИЈЕГ ДАТУМА (димензија као за личну карту 30x25мм)
НОВАЦ ЗА ИЗРАДУ КАРТЕ (800,00 ДИНАРА)

ЗАХТЕВИ СЕ ПРЕДАЈУ НА МЕЂУМЕСНОЈ АУТОБУСКОЈ СТАНИЦИ (ШАЛТЕР 12) РАДНИМ ДАНИМА ОД 7,00 ДО 14,45 ЧАСОВА ГДЕ СЕ ПРЕУЗИМАЈУ И ГОТОВЕ ПОКАЗНЕ КАРТЕ