Читај ми

НАПРЕДУЈУ РАДОВИ НА РУМЕНАЧКОМ ПУТУ

У оквиру санације приоритетних саобраћајница, булевара и улазно-излазних праваца, градске службе изводе радове на рехабилитацији коловозне конструкције Руменачког пута, који је део државног пута IIА – 111, на деоници од кружног тока на Булевару Европе до почетка навоза на надвожњак према насељу Руменка.

Радови у десној коловозној траци на поменутој деоници, гледано из правца града ка Руменки, улазе у завршну фазу. Након израде асфалтних слојева, преостало је још обележавање хоризонталне саобраћајне сигнализације, које ће бити обављено у суботу 28. октобра.

Након завршетка свих радова на десној коловозној траци, у понедељак 30. октобра приступиће се извођењу радова на рехабилитацији коловозне конструкције леве коловозне траке исте деонице, од кружног тока на Булевару Европе до надвожњака према насељу Руменка.

У току трајања радова на левој коловозној траци, двосмерни саобраћај ће се одвијати у десној коловозној траци. Апелујемо на возаче да буду стрпљиви и своју вожњу прилагоде условима одвијања саобраћаја у зони извођења радова.

Нови Сад, 27. октобар 2023. године