Читај ми

НАГРАДЕ ЗА НАЈКРЕАТИВНИЈЕ КИЋЕЊЕ ТРЖНОГ ЦЕНТРА ''БИГ''

Град Нови Сад и компанија ''Биг Си'' организовали су акцију такмичења новосадских средњих школа у кићењу тржног центра ''Биг'' у којој су учествовали ученици Гиманзије Лаза Костић и Средње школе за дизајн Богдан Шупут. Заменик градоначелника Новог Сада Борко Илић је присуствовао такмичењу и том приликом прогласио победнике којима је уручио награде. Прва награда је отишла школи „Лаза Костић“ у виду ваучера за набавку три компјутера за школу, а другопласирана школа „Богдан Шупут“ добила је ваучер за куповину два рачунара.   

- Веома ми је драго што је компанија Биг Си у веома кратком року од како је у Новом Саду отворила тржни центар, показала друштвену одговорност и бригу за заједницу у којој послује. Инвестиција Биг Сија у Нови Сад од изузетног је значја, и како су ме известили представници компаније за сада тржни центар добро послује. Надам се да ће се тако и наставити, и да ће њихова добра пракса послужити као сигнал другим инвеститорима да дођу Нови Сад – рекао је Борко Илић и нагласио да је привредни развој главни задатак ове градске власти и да се активно предузимају мере поспешивања пословне климе у нашем граду.

Први шопинг центар израелске компаније "Биг Си" отворен је у Новом Саду у октобру ове године. Тржни центар величине 40 000 квадрата простире се на земљишту од девет хектара и налази се на Сентандрејском путу. Састоји се од малопродајног простора и шопинг центра, а на пролеће 2013. године планира се отварање и друге фазе пројекта са шопинг центром на 30.000 квадрата где ће се појавити нови светски и домаћи брендови, као и различити забавни садржаји за децу и одрасле.

Нови Сад, 17. децембар 2012. године