Читај ми

НАЈБОЉИ НОВОСАДСКИ ЂАЦИ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић примио је ученике основних и средњих школа који су током протекле школске године остварили значајне резултате на такмичењима из различитих области .

- Драго ми је што вас видим у оволиком броју! То је само потврда да Нови Сад има много квалитетних младих људи наоружаних знањем, који ће у једном тренутку преузети важне улоге и омогућити даљи развој нашег града. Пред вама је пут који није ни мало лак и требаће вам много енергије, труда и напорног рада, али уколико истрајате и дате све од себе сигурно ћете успети да се остварите као личности и професионалци. Увек треба да тежите томе да будете што бољи, јер је ваш успех такође успех и ваше породице, вашег града и ваше земље.- рекао је градоначелник Игор Павличић честитајући ученицима на изванредним резултатима.

Пријем, којем су присуствовали и наставници и родитељи најбољих ђака, организован је у Свечаним салонима на Петроварадинској тврђави, а према најави градоначелника Павличића та пракса биће настављена и у наредним годинама.

Нови Сад, 26. јун 2009. године