Читај ми

МИС СРБИЈЕ И БАЛКАНА НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА НОВОГ САДА

Градоначелник Милош Вучевић примио је Градској кући актуелну мис Србије и Балкана Љубицу Рајковић која живи и студира у Новом Саду. Том приликом он је изразио задовољство што ће она представљати нашу земљу на предстојећем избору за Мис света, оценивши да су млади, паметни људи наши најбољи амбасадори.

- Велика ми је част што ћу представљати своју земљу, којом се изузетно поносим, на највећем светском избору “Miss Earth”. Такмичење се одржава на Филипинима од 26. септембра до 26. октобра. Даћу све од себе да на том избору, где учествује 146 земаља, Србију, а и наш град Нови Сад, представим у најбољем светлу. Један од оцењивачких сусрета је и такмичење у националној ношњи што ме посебно радује – рекла је Љубица Рајковић.

Градоначелник Милош Вучевић истакао је да Град Нови Сад, као актуелна Омладинска престоница Европе, много полаже на стварање подстицајног амбијента за развој свих потенцијала младих, који су, како је нагласио, директни креатори омладинске политике у Новом Саду. Он је Љубици пожелео победу на предстојећем светском такмичењу, и много успеха у даљем образовању и раду.

- Сигуран сам да ће Љубица, која говори неколико језика и улаже у лични развој и образовање, на достојан начин представити средину из које долази, а ми ћемо навијати за њу, иако је већ сада за нас она победница – закључио је Вучевић.

Нови Сад, 4. септембар 2019. године