Читај ми

МАНИФЕСТАЦИЈА „IN ЈЕ BITI CLEAN“ НА СПЕНСУ

 

Члан Градског већа за образовање мр Владимир Јелић свечано jе отвориo манифестацију "In je biti clean" која је посвећена борби против наркоманије, а у организацији Центра "Дуга" из Новог Сада.

-Званични податак да у Новом Саду има 5.000 регистрованих зависника од наркотика алармантан је сам по себи, али чињеница да је међу њима све већи број ученика је застрашујућа. Једно од решења овог друштвеног проблема је нуђење алтернативе младима, што је управо и идеја акције "In је biti clean", коју подржавам првенствeно као родитељ, а потом и као представник Града- рекао је мр Владимир Јелић и додао да ће Град Нови Сад наставити са подршком свих пројеката који подстичу младе да изаберу праве вредности у животу.

Пројекат "In je biti clean" је промотивна кампања организована као низ активности и базира се на промовисању здравих стилова живота у борби против наркоманије и алкохолизма. У оквиру те манифестације, током дана, у СПЦ "Војводина" биће организоване радионице и предавања из области старих заната, спорта, музике, плеса, уметности и волонтеризма за све заинтересоване.

Нови Сад, 4. децембар 2014. године