Читај ми

Линије 42, 43 – Привремена измена трасе (поласци кроз Танкосићево)

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 02. 11. привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија 42 и 43 (поласци кроз Танкосићево). Због радова на изградњи водовода на раскрсници Улицe др Јанка Гомбара и пролаза који повезује улице др Јанка Гомбара, Јанка Јесенског и Генерала Штефаника у Кисачу, до завршетка радова аутобуски саобраћај на поласцима кроз Танкосићево одвијаће се на следећи начин:
Смер из Новог Сада
На раскрсници Улица др Јанка Гомбара/Словачка аутобуси ће скретати десно у Словачку улицу, затим на раскрсници Словачка/Генерала Штефаника скретати лево у Улицу генерала Штефаника (Штефаникову) и кретати се до раскрснице Штефаникова/Бенешова где ће скретати лево у Бенешову, након тога на раскрсници Бенешова/Железничка скретати десно у Железничку улицу и настављати редовном трасом.
На измењеном делу трасе КОРИСТИЋЕ се привремено стајалиште испред Културног центра у Кисачу.
Смер из Кисача
На раскрсници Железничка/Бенешова аутобуси ће скретати лево у Бенешову улицу, затим ће на раскрсници Бенешова/Генерала Штефаника скретати десно у Улицу генерала Штефаника (Штефаникову) и кретати се до раскрснице Штефаникова/Словачка, скретати десно у Словачку улицу, након тога на раскрсници Словачка/др Јанка Гомбара скретати лево у Улицу др Јанка Гомбара и настављати редовном трасом.
На измењеном делу трасе КОРИСТИЋЕ се привремено стајалиште у Бенешовој улици, одмах након скретања аутобуса из Железничке улице (преко пута продавнице).