КОНАЧНА ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА ПРЕТЕСТ ЗА ОБУКУ ЗА ПОПИСИВАЧЕ ЗА ОПШТИНУ НОВИ САД И ПЕТРОВАРАДИН