Читај ми

ИЗМЕНА ТРАСЕ ЛИНИЈА БРОЈ 11А И 11Б

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, 4. и 5. априла 2022. године привремено ће бити измењена траса аутобуских линија број 11А и 11Б. Због изградње водоводног и канализационог прикључка у улицама Јована Цвијића и Јаше Игњатовића, аутобуски саобраћај ће се одвијати на следећи начин:
ЛИНИЈА 11А 
Од раскрснице Косовска/Павла Стаматовића аутобуси ће скретати лево у Улицу Павла Стаматовића, настављати Алмашком улицом до Темеринске улице, затим десно улазити у Темеринску улицу до Партизанске улице, лево у Партизанску улицу, лево у Кисачку улицу до Булевара Јаше Томића, одакле ће саобраћати редовном трасом кретања.
На измењеном делу трасе линије број 11А користиће се привремено стајалиште у Алмашкој улици испред к.бр.11 и редовно стајалиште Темеринска/Гундулићева.
ЛИНИЈА 11Б 
Од раскрснице Кисачка/Јована Цвијића аутобуси ће саобраћати право Кисачком улицом до Темеринске улице, скретати лево у Темеринску улицу, десно у Алмашку улицу, затим Улицом Павла Стаматовића до Косовске улице, десним скретањем улазити у Косовску улицу и даље настављати редовном трасом кретања.
На измењеном делу трасе линијe број 11Б користиће се привремено стајалиште у Алмашкој улици испред к.бр.14.