Читај ми

ИЗМЕНА ТРАСА ЛИНИЈA БРОЈ 3, 3А, 6, 9, 9А 60, 61, 62, 63, 64 и 69

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 17. до 31. октобра 2022. године привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија број 3, 3А, 6, 9, 9А, 60, 61, 62, 63, 64 и 69. Због радова на санацији коловоза у делу Булевара Михајла Пупина, од раскрснице са Улицом Жарка Зрењанина до навоза на мост, аутобуски саобраћај одвијаће се на следећи начин:
ЛИНИЈА 3
Смер са Детелинаре
Од раскрснице Јеврејске и Успенске улице аутобуси ће скретати десно у Јеврејску улицу, затим лево на Булевар ослобођења, лево у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације, лево на Трг Незнаног јунака до Варадинског моста, одакле ће настављати редовном трасом кретања (преко Варадинског моста).
Смер из Петроварадина
Аутобуси ће са Варадинског моста скретати десно на Трг Незнаног јунака, десно на Београдски кеј, настављати право Кејом жртава рације, затим улазити десно у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења, десно у Јеврејску улицу, лево у Успенску улицу и даље ће настављати редовном трасом кретања.

ЛИНИЈА 3А
Смер са Железничке станице
Од раскрснице Булевара ослобођења и Јеврејске улице аутобуси ће саобраћати право Булеваром ослобођења, скретати лево у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације, лево на Трг Незнаног јунака до Варадинског моста и даље настављати редовном трасом кретања (преко Варадинског моста).
Смер из Петроварадина
Аутобуси ће са Варадинског моста скретати десно на Трг Незнаног јунака, десно на Београдски кеј, право Кејом жртава рације, затим скретати десно у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења до раскрснице са Јеврејском улицом и даље настављати редовном трасом кретања.

ЛИНИЈА 6
Смер са Адица
Од раскрснице Футошке улице и Булевара ослобођења аутобуси ће саобраћати десно на Булевар ослобођења, скретати лево у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације до Београдског кеја и даље настављати редовном трасом кретања.
Смер са Подбаре
Аутобуси ће са Београдског кеја саобраћати право Кејом жртава рације, затим скретати десно у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења, лево у Футошку улицу и даље настављати редовном трасом кретања.

ЛИНИЈЕ 9 И 9А
Смер из Петроварадина
Аутобуси ће са Варадинског моста скретати десно на Трг Незнаног јунака, десно на Београдски кеј, саобраћати право Кејом жртава рације, десно Булеваром цара Лазара до раскрснице са Стражиловском улицом и даље настављати редовном трасом кретања.
Смер са Новог насеља
Од раскрснице Булевара цара Лазара и Стражиловске улице аутобуси ће саобраћати право Булеваром цара Лазара, скретати лево на Кеј жртава рације, лево на Трг Незнаног јунака до Булевара Михајла Пупина и даље настављати редовном трасом кретања (преко Варадинског моста).
ЛИНИЈЕ 60, 61, 62, 63, 64 и 69
Смер из Новог Сада
Од раскрснице Максима Горког и Стражиловске улице аутобуси ће саобраћати право Улицом Максима Горког, скретати лево на Кеј жртава рације, лево на Трг Незнаног јунака до Варадинског моста и даље настављати редовном трасом кретања (преко Варадинског моста).
Смер из места
Аутобуси ће са Варадинског моста скретати десно на Трг Незнаног јунака, десно на Београдски кеј, саобраћати право Кејом жртава рације, затим скретати десно у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења и даље настављати редовном трасом кретања.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ АУТОБУСКЕ ЛИНИЈЕ БРОЈ 3 КОРИСТИЋЕ СЕ ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ НА КЕЈУ ЖРТАВА РАЦИЈА-МАКСИМА ГОРКОГ (У СМЕРУ КА ВАРАДИНСКОМ МОСТУ) И ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА, ОСИМ АУТОБУСКОГ СТАЈАЛИШТА БУЛЕВАР ОСЛОБОЂЕЊА-ФУТОШКА УЛИЦА.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ АУТОБУСКИХ ЛИНИЈА БРОЈ 3А, 6, 60, 61, 62, 63, 64 И 69 КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА И ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ НА КЕЈУ ЖРТАВА РАЦИЈА-МАКСИМА ГОРКОГ (У СМЕРУ КА ВАРАДИНСКОМ МОСТУ).
АУТОБУСИ НА ЛИНИЈАМА БРОЈ 9 И 9А ПОРЕД ПОСТОЈЕЋИХ СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА КОРИСТИЋЕ ПРИВРЕМЕНА СТАЈАЛИШТА НА БУЛЕВАРУ ЦАРА ЛАЗАРА (ИСПРЕД ТЕХНОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА) И ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ НА КЕЈУ ЖРТАВА РАЦИЈА-МАКСИМА ГОРКОГ (У СМЕРУ КА ВАРАДИНСКОМ МОСТУ).