Читај ми

Измена режима саобраћаја за време трајања Новосадског маратона

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, због одржавања Новосадског маратона 08. октобра од 09:30 до 16:00 часова одређује се привремена измена трасе аутобуских линија број 1, 6, 8, 13 и привремено укидање аутобуских линија 11а и 11б.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 1 И 8
Возила неће саобраћати до окретнице на Штранду, већ ће се окретање обављати на Лиману десним скретањем из Фрушкогорске улице у Улицу Народног фронта, затим ће скретати десно на Булевар ослобођења, десно на Булевар цара Лазара до Фрушкогорске улице и даље ће настављати редовном трасом.
Време до следећег поласка аутобуси ће издржавати на стајалишту Народни фронт/ Фрушкогорска.
ЛИНИЈА БРОЈ 6
Возила ће саобраћати скраћеном трасом до терминала у Шафариковој улици, где ће бити и полазно стајалиште за смер ка Адицама. Поласци са наведеног терминала обављаће се са кашњењем од 10 минута у односу на време поласка са Подбаре.
ЛИНИЈЕ  БРОЈ 11А И 11Б
Без саобраћаја за време трајања Новосадског маратона.
ЛИНИЈА БРОЈ 13
Окретање ће бити обављано на Лиману десним скретањем возила са Булевара цара Лазара у Фрушкогорску улицу, затим ће скретати десно у Улицу Народног фронта, десно на Булевар ослобођења, лево на Булевар цара Лазара и даље ће настављати редовном трасом.
Време до следећег поласка аутобуси издржавати на стајалишту Народни фронт/ Фрушкогорска.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСА КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.