Читај ми

ИЗМЕНA РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ЗА ВРЕМЕ ФЕСТИВАЛА „EXIT 2024“

Одређена је привремена измена режима саобраћаја за сва моторна возила, осим за доставна возила за потребе фестивала, акредитована возила и возила за које организатор фестивала у сарадњи са обезбеђењем и Министарством унутрашњих послова оцени да су потребна за несметано одвијање фестивала у Београдској улици, Штросмајеровој улици, улицима Проте Михалџића, Лисинског, Владимира Назора, у једносмерној улици која води од Петроварадинске тврђаве на Каменички пут и Прерадовићевој улици, од Београдске до Шеноине улице, на делу Трга владике Николаја, у Београдској улици и делу Прерадовићеве улице, од Београдске улице до Дунавске дивизије. Одређена је и забрана одвијања саобраћаја на саобраћајници која води на Петроварадинску тврђаву (пењање на Трвђаву) из Прерадовићеве улице у Петроварадину, за време трајања фестивала „EXIT 2024“.

ЈГСП „Нови Сад“ ће привремено изменити трасе аутобуских линија, и то линије број 3, 3А, 9, 9А, 60, 61, 62, 63, 64 и 69.

Привремена измена режима саобраћаја важи од 10. до 14. јула 2024. године, од 17.00 часова до 8.00 часова наредног дана, као и 15. јула 2024. године до 8.00 часова.

Привремена измена режима саобраћаја на саобраћајници која води на Петроварадинску тврђаву (пењање на Трвђаву) из Прерадовићеве улице у Петроварадину важи све време трајања фестивала.

Нови Сад, 9. јул 2024. године