Читај ми

ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У ПЕТРОВАРАДИНУ ЗБОГ ОДРЖАВАЊА „ПЕТРОВАРАДИНСКОГ КАРНЕВАЛА“

Због одржавања манифестације „Петроварадински карневал“ одређена је привремена забрана одвијања саобраћаја у Београдској улици у Петроварадину, у делу од Београдске капије до навоза на Варадински мост.
Такође, за време одржавања манифестације мењају се трасе аутобуских линија, и то Линије број 3, 3a, 9, 9а, 60, 61, 62, 63 и 64.
Смер из Новог Сада: Од Булевара Михајла Пупина преко Варадинског моста, десно испод моста према друмско-железничком мосту улицом Кеј скојеваца, даље Рељковићевом улицом до Прерадовићеве и даље редовним трасама кретања.
Смер из Петроварадина: Од раскрснице улица Прерадовићеве и Рељковићеве аутобуси саобраћају Рељковићевом улицом, даље на Кеј скојеваца, лево у Улицу проте Михалџића, десно на Варадински мост и даље редовном трасом. Аутобуси на измењеном делу трасе користе привремена стајалишта у Рељковићевој улици испред кућног броја 39 и 42А, у Прерадовићевој улици наспрам кућног броја 47, у Улици проте Михалџића пре Варадинског моста, као и прво после Варадинског моста са десне стране ка Каменичком путу.
Линија број 69:
Смер из Новог Сада: Од Булевара Михајла Пупина преко Варадинског моста,  затим десно Каменичким путем и даље редовном трасом кретања.
Смер из Сремске Каменице: Од раскрснице улица Каменички пут и Дунавских дивизија аутобуси саобраћају право Каменичким путем, лево на Кеј скојеваца, десно у Улицу проте Михалџића, десно на Варадински мост и даље редовном трасом. Аутобуси на измењеном делу трасе користе привремена стајалишта у Улици проте Михалџића пре Варадинског моста, као и прво после Варадинског моста са десне стране ка Каменичком путу.

Привремена измена режима саобраћаја важи дана 10. фебруара 2024. године, у периоду од 11:00 часова до 12:30 часова.

Нови Сад, 9. фебруар 2024. године