Читај ми

ИСПРАЋАЈ ДЕЦЕ ИЗ ХРАНИТЕЉСКИХ ПОРОДИЦА НА ЛЕТОВАЊЕ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић испратио је 25 деце из хранитељских породица на пут у одмаралиште „МН Гучево"- Гучево која ће тамо боравити до 3. јула 2013. године.

- Настављамо традицију коју Центар за социјални рад Града Новог Сада и градска Управа за социјалну и дечију заштиту заједнички организују за децу која су смештена у хранитељским породицама. Можемо бити поносни на социјалну политику коју Град спроводи годинама уназад, а у складу са нашим финансијским могућностима трудићемо се да водимо још одговорнију и транспарентнију политику у области социјалне заштите. Мислим да је најважније да ова деца имају безбрижно детињство, а ми смо ту да им помогнемо да преброде све проблеме које их прате кроз живот - рекао је градоначелник Милош Вучевић пожелевши деци срећан пут, пријатан боравак и добар провод на летовању.

Трошкове летовања, у износу од 476.672,00 динара, обезбедио је Град Нови Сад преко Градске управе за социјалну и дечију заштиту, а у оквиру Програма летовања деце на мору у одмаралишту Црвеног крста у месту Баошићи, од 6. до 15. јула 2013. године, боравиће и седморо деце из хранитељских породица.

Нови Сад, 24. јун 2013. године