Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК ЗАТРАЖИО ИЗВЕШТАЈ НАДЛЕЖНИХ ИНСПЕКЦИЈА

Представници МУП-а Републике Србије - СУП Нови Сад обавестили су градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића о пожару који је у среду, 5. децембра, избио у пабу "Лазино теле" у Улици Лазе Телечког. Градоначелник Вучевић је од надлежних градских инспекција тражио извештај о инспекцијском надзору у том објекту.

- Сазнали смо да овај локал има употребну дозволу и пратећу документацију, као и остали локали у тој улици, а да последице пожара у објекту нису велике – изјавила је ПР градоначелника Новог Сада Нада Кобац и додала - Град наставља континуирано да спроводи акције везане за превенцију пожара кроз рад својих одбора при Скупштини града и кроз друга радна тела која су задужена за безбедност грађана, а у оквиру којих се постижу добри резултати у спречавању негативних последица. У наредном периоду ћемо у заједничкој акцији са ватрогасцима решавати проблем приступачности ватрогасних возила новосадским улицама, како би њихове службе могле ефикасније да реагују.

Истрага о узроку пожара је у току, а градоначелник Новог Сада и целокупна јавност биће благовремено обавештени о њеним резултатима.

Нови Сад, 6. децембар 2012. године